cheers ;)

My photo
Hello peeps . This blog is officially belong to me . So hope you enjoy with it.

CLOSE TOGETHER OR FAR APART YOU ARE THE ONLY ONE

FAVOURITE HELLO >.

AmirulH akimB inH amsa h;) <3

Sodih :/

Ya allah ape nak jadi tah malam ni ? Dia dah tak faham akuu ?? Sobsobsob what this is mean ? Aku dah janji nak call kau mlm ni , tapi aku tak buat kan sbb aku ingt my dad boleh topupkan tonight , suddenly then my dad ckp line maybank problem so tak boleh nak buy topup dekat situuu :( Kalau la aku tau tak boleh pakai maybank tu aku pegi je keluar tadi tapi tgk jam dah 12.20 a.m . Gilaa ke nak keluar malam malam , lagi nnti dia marah aku ade laa :( Aku feel serba salah doe , then aku ade send text , by that time sumpaa aku rase mesti die boring gilaa dpt girlprenn mcm akuu :| What a smurf ? Hermm sumpaa tonight bad day sbb dpt text dr die yg die ckp sumpa die dah tak faham akuu :( Sedih gilaa bila boyprenn ckp mcm tu dekat akuuu , k lah byee :( I HATE MYSELF :/