cheers ;)

My photo
Hello peeps . This blog is officially belong to me . So hope you enjoy with it.

CLOSE TOGETHER OR FAR APART YOU ARE THE ONLY ONE

FAVOURITE HELLO >.

AmirulH akimB inH amsa h;) <3

Big Surprise For Udin :)

13 Nov 2011
Happy Birthday to Ahmad Rafiuddin 
Actually surprise kau ni we all tak plan pon 
Lagi half an hour before 12 a.m,suddenly je idea tu datang nak balik tepung dekat kauuu and sepotong kek secret receipe with a cute candles :)
But,serious tak sangke yang kau akan tertipu dgn helah kite org.
Kau ni boleh tahan lurus bendul jugak lah kan.
Btw,kesian kau malam tadi kene alihkan kereta and kene gigit semut api.sakit woo :)
So,takpe laa kan kau tak marah kan ? Lg pun,once a year sekali kann
A big thanks to my mom sbb bagi kite org gune tepung gandum yg dah tinggal sebungkus je tu even I know tepung tu esok paginye boleh buat jemput jemput kann,muehehe
Also thank to my dad sbb ade save kan a cute colourful candles
Thanks to ieja,ana,nurul.nadi,sis zaza,sis fara,uncle and aunty sbb cover line,hoho
Btw,best kene kan kau malam tadi :)